Köp Info

Om du vill tinga en kanin tar vi halva summan av kaninens pris i handpenning, resten av summan betalas vid leverans av kaninen. Handpenningen betalas ej tillbaka om du ångrar köpet, eftersom vi kanske har avböjt andra köpare. Kaninen är ej tingad förrän handpenningen är betald.
När du köper en kanin av oss får du en kanin som är väl ompysslad av både vuxna och barn. Medföljer gör härstamningsbevis och en liten foderpåse. Bettfelskontrollerad och nyklippta klor.

 

STATUS:

Till Salu - Kaninen är till salu & går att tinga.

Tingad - Tingningsavgiften är betald & ingen annan kan köpa kaninen.

Såld - Hela summan är betald & kaninen har flyttat till sin nya ägare.

Stannar - Kaninen ska stanna, då kan ingen annan köpa kaninen.

 

 

 

 

Om Teddyväduren

Teddyväduren är en relativt ny ras i Sverige, men har avlats på under flera år i Tyskland, USA, Danmark o Holland. Teddyväduren är känd för sitt lugna o sociala temperament o passar utmärkt som barnkanin. Den är lätt att få tam. Lugn hantering är grunden för trygghet. Dom älskar att bli klappade, kliade bakom örat o ligga i knät. Mycket kärlek o gos. Eftersom den är så tillgiven fångar den lätt ägarens hjärta. Kaninungarna vi säljer är redan tama vid försäljning då vi pysslar med dom dagligen, både vuxna o barn.

Teddyväduren är långhårig så de krävs en del pälsvård. Under dom första månaderna har kaninen lättare att få tovor i pälsen. Så då kan de behövas att borsta lite oftare. En del väljer att klippa ner pälsen lite på sin Teddy, för att underlätta. En karda o kam är bra o även en sax att klippa bort eventuella tovor med. Men när kaninen passerat 6-8 månader brukar de bli bättre o kan räcka med att borsta 1-2 gånger i veckan.

Klorna behövs också klippas i mellan åt. Känner du dig osäker så fråga gärna, så kan vi gå igenom de tillsammans. De är inte så svårt.